Coaching

Coaching – Pepp & Walk

För att vi ska kunna komma fram till bra lösningar oavsett om det gäller nya möjligheter eller problemlösning behöver vi oftast en avstressad miljö för att åstadkomma det.  Jag personligen anser att kunna vara ute i naturen och samtidigt vara i rörelse kan ge den önskade effekten. Naturen i sig är helt kravlös och det bidrar till att vi kan slappna av och när våra intryck blir färre kan vi för en stund också få ett inre lugn som kan ge oss nya insikter.

Det är av just den anledningen jag väljer att utföra alla coachsamtal utomhus och i samband med att vi promenerar tillsammans. Jag har valt att kalla det Pepp & Walk.  Att coachas under en promenad går alldeles utmärkt och vi gör det i en park eller i något naturnära område. Ett coachsamtal tar mellan 40-50 minuter och vi går alltid i din takt. Alla coachsamtal följer en given struktur och när vi har promenerat klart lovar jag att du har nya verktyg som kommer ta dig närmare ditt mål.

Att välja coaching för att utvecklas eller åstadkomma en förändring i sitt liv är ett mycket effektivt sätt att snabbt nå sina mål. Att coachas av mig innebär både aha-upplevelser och glädje, men också ett inre arbete där du i hög grad fokuserar på dig själv och hur du ska utnyttja dina resurser för att uppnå det du mest av allt vill ha.

Hur ofta och hur många coachsamtal?

Hur många coachingsamtal det blir  beror  på vad du själv vill åstadkomma. De allra flesta som jag har coachat har uppnått goda resultat på  mellan 3 till 6 samtal under en sammanhängande tre-månadadsperiod.

Det första samtalet är alltid kostnadsfritt!

Ett coaching-samarbete börjar alltid med ett samtal där vi tillsammans går igenom vad det är du vill uppnå med din coachning och dina målsättningar. Detta samtal är helt kostnadsfritt och ger oss båda ett tillfälle att känna efter om vi passar för ett vidare coaching-samarbete tillsammans.

Vad kostar det då?

Baspaket (3 x 1 timme)
Baspaketet innehåller tre stycken coachsamtal, fördelat under tre månader. Förskottsbetalning.
1.995:-  ink. moms (privatpersoner).
1.995:- ex. moms (företagskunder).

Standardpaket (6 x 1 timme)
5.500:- 
ink moms (privatpersoner)
5.500:- ex moms (företagskunder).
Standardpaketet innehåller sex (6) stycken coachsamtal, fördelat under tre månader. Förskottsbetalning.  (Obs! De tre första coachsamtalen  betalas i förskott).

Coachtimme* ( tex. passande för ett specifikt problemlösande samtal om du har).
990:-
ink moms (privatpersoner)
1.200:- ex moms (företagskunder).

Motiverande samtal-kontakta mig via formuläret.

Jag hoppas du tar tillfället i akt och börjar med din förändring på en gång förjag ser verkligen fram mot att få träffa dig. Fyll i nedan formulär så hörs vi! //Agneta

Du kan även mejla: agneta@houseofpeptalk.se

*Ovanstående priser och antal coachsamtal i de olika paketen kan förändras eller justeras utan föregående avisering.

%d bloggare gillar detta: