Kontakt

Välkommen till House of Peptalk!

Kontakta mig på mejl: agneta@houseofpeptalk.se eller i formuläret längst ned på sidan:

Bakgrund om House of Peptalk

House of Peptalk är ett företag inom coachning och riktar sig till alla som önskar en förändring eller som vill utvecklas i någon form. Främst inom områden som:

 • Kost och hälsa
 • Prokrastinering
 • Löpträning

En förändring eller ett mål kan vara att uppnå ett ökat välbefinnande, få en bättre hälsa, skaffa sig bättre motionsvanor eller något annat utmanande inom hälsoområdet. Ingen förändring är för liten eller för stort! Det svåra är bara att genomföra förändringen och det kommer jag hjälpa dig med att klara av!

Att välja coachning för att utvecklas eller åstadkomma en förändring i sitt liv är ett mycket effektivt sätt att snabbt nå sina mål.  Att coachas av mig innebär nya aha-upplevelser och insikter blandat med mycket skratt och glädje. Vi jobbar alltid framåt – inte bakåt. Det innebär också ett inre arbete där du i hög grad fokuserar på dig själv och hur du ska utnyttja dina resurser för att uppnå det du mest önskar och vill ha!

Jag coachar även klienter som vill bli bättre på att hantera sitt uppskjutarbeteende (Prokrastinering). Här  kommer du att coachas i olika tekniker och strategier för att lära dig minska beteendet och få insikter i de bakomliggande orsaker till varför du skjuter upp små som stora saker i livet. Troligen lider de flesta människor av någon form av uppskjutarbeteende, vilket är ganska normalt. Det är först när beteendet hindrar dig i att klara av dina studier,  ditt arbetet eller att du inte kan hålla vad du har lovat. Känner du igen dig i detta så kanske du inte når din fulla potential i livet på grund av ett undvikande beteende, då ska du ta hjälp av mig för att få till en förändring till det bättre.

 • Jag (Agneta Berg) är diplomerad coach (2010) och  verkar under International Coach Federation (ICF) etiska riktlinjer vilket innebär bland annat tystnadsplikt, men också att  samtal och strukturen av våra samtal utförs på ett korrekt sät.

 

 • Jag är utbildad och diplomerad kost- och hälorådgivare (2017) och kan anlitas som Hälsoinspiratör,  kostcoach/rådgivare och föreläsare.

 

 • Jag är utbildad löpcoach (2016) och tycker det är extra roligt att träna den ovane löparen att bli bekväm i sin löpning. Jag håller löpcoachning enskilt eller i mindre  grupper och erbjuder individuella träningsprogram anpassat för:
  • bättre kondition och styrka,
  • komma igång med löpning med mål på 5 – 10 km
  • viktnedgång
  • Studiecirkel, Hälsopolicy
  • Företag börjar allt mer intressera sig för att arbeta med ett hälsosamt medarbetarskap och upprättar en friskvårdpolicy.  Jag erbjuder en studiecirkel i fem delar för företag som vill  arbeta fram sin friskvårdspolicy på företaget. I cirkeln ingår även en föreläsning som också kan bokas separat:  Att arbeta med hälsa kan det löna sig?  

Priser och Coachningmetoder hittar du under sidan: Pepp & Walk

Kontakt med mig får du via mejl: agneta@houseofpeptalk.se

Eller via formuläret:

 

Vi hörs snart!  //Agneta

Upphovsrätt och sånt….Allt material i form av text och bild har jag ensamrätt till på denna hemsida. Är du intresserad att använda något material är du mer än välkommen  att höra av dig till mig.

NB! (C)ALL RIGHTS RESERVED OF PICTURES AND COPY. ALL MATERIAL ON THIS WEBPAGE IS MY OWN. PLEASE CONTACT ME DIRECT FOR PERMISSION.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: