Tjänster

Agneta är kostrådgivare och utbildad Tränare för Hälsa på Bosöns idrottfolkhögskola och har en bakgrund som elitmotionär inom Triathlon och friidrott . Löpning är en stor passion och Agneta är utbildad PT-löpinstruktör och håller kurser både individuellt och i grupp för olika nivåer. I sin roll som motionsrådgivare erbjuder Agneta individuellt stöd och verktyg för att förbättra din hälsa. Agneta håller även i fysträning för  Turebergs Friidrottsveteraner i Sollentuna.

Har du viljan att träna, men kommer inte dig för med att börja, eller har du inte så mycket tid över för att hinna träna? Behöver du bli påmind då och då att det trots allt….

Personlig träning

Personlig träning 60 min: 750 kronor 30 min. 375 kr träning Vid köp av 3 pass personlig träning: 2070

Kost och motionsrådgivning

Kost och motionsrådgivning innebär individuellt stöd, som kost- och träningsprogram och verktyg för att förbättra din hälsa. Jag hjälper dig att tryggt komma igång med motion och nya kostvanor. Jag stöder och vägleder dig med små steg, under resans gång . Målsättningen är att underlätta välmående och nå en bestående hälsa i vardagen.

Löpträning

Onsdag den 3 juni startar sommarens löpning  och träningsperiod med och av Agneta Berg (Utbildad tränare för hälsa och löpinstruktör). Under onsdagar i juni till slutet av augusti kl 11:30-12:00  ses vi för gemensam träning.

Träningen utgår från Danderyds idrottsplats.Det blir olika typer av intervaller, backpass, löpskolning och löpstyrka.

På varje pass finns det anpassade fartalternativ och även en ”komma-igång-grupp” för att passa alla löpare oavsett om man vill komma igång eller utveckla den nivå man har.


Så himla roligt pass!!! Gillade upplägget och det Kändes lättare att springa i skogen och ”få in tekniken i kroppen”

Annelie. H. (PT-timme Löpteknik)


Boka en gratis kostrådgivning idag.

%d bloggare gillar detta: